Aanbeveling: De Bries als stagebedrijf

Stagiaire Zwerfafval en Gedragsverandering bij De Bries B.V. in Eindhoven

Door Fenna Boerkamp, master student Behaviour Change aan de Radboud Universiteit in Nijmegen

De Bries is een kleine, maar groeiende organisatie die gemeentes met name adviseert bij het aanpakken van zwerfafval. De kleinschaligheid van de organisatie zorgt ervoor dat je als stagiair(e) snel onderdeel bent van het team. Naast hard werken investeert De Bries ook graag in plezier op de werkvloer: denk aan de vrijdagmiddagborrel, het vieren van carnaval met collega’s of de jaarlijkse teamdag. Dit zorgt voor een prettige werksfeer en een goede relatie met collega’s.

 

Tijdens het wekelijkse overleg wordt de voortgang van de projecten besproken waar je als stagiair(e) bij aan kan sluiten. Dit biedt inzicht in de gang van zaken, de lopende projecten en biedt ook de mogelijkheid om hulp aan te bieden waar mogelijk. Hierdoor krijg je als stagiair(e) de mogelijkheid om naast jouw eigen project ook inhoudelijk bij te dragen aan andere lopende projecten. Dit zorgt ervoor dat je als stagiair(e) de kans krijgt om ook écht mee te draaien in de organisatie, andere interesses te onderzoeken en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. Bovendien biedt dit ook de mogelijkheid om hulp te vragen, wat goed aansluit bij de sterke nadruk op samenwerkingsverbanden binnen De Bries. Collega’s denken graag mee, maken gebruik van hun netwerk of dragen bij op een andere manier wanneer dat nodig is.

 

Kortom, bij De Bries ben je snel onderdeel van het team, krijg je de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen, om écht mee te draaien in de organisatie en staat er altijd een collega voor je klaar!