Afval scheiden op school

Maak van afval scheiden op school een goede gewoonte 

Dus jij vindt het ook vreemd dat je thuis afval moet scheiden en bij jou op school en in de klas niet? Super dat je geïnteresseerd bent om alle scholen in jouw gemeente of om jouw school afval te laten scheiden.

Een mooie ambitie waar wij je graag adviseren en helpen! Maak kennis met ons project ‘Afval Scheiden op School’ en onze slimme afvalbakken voor in de klas.

 

Afval scheiden op school is een slimme basis

Wij vinden het belangrijk dat afval scheiden ook op school leuk en vooral de norm moet zijn. Met onze kick-off begint onze les ‘Afval Scheiden op School’. Onze gastdocenten motiveren de leerlingen en docenten dat afval scheiden leuk en makkelijk is. Maar ze leren ook dat het scheiden van afval echt nut heeft: want afval is een waardevolle grondstof! 

Naast leren, willen we de leerlingen en leerkrachten ook laten kijken, luisteren en doen en daarom combineren wij de les met onze praktische afvalemmers. Want wij zijn ervan overtuigd dat wat je leert ook goed moet blijven hangen. Daarom laten wij het afval scheiden in de praktijk zien en beleven. Hiermee willen we iedereen motiveren om op de juiste manier afval te scheiden.  

 

Onze succesvolle aanpak

Jij wil dat iedere school in jouw gemeente of iedereen in jouw school afval gaat scheiden? Maar je bent op zoek naar het (extra) zetje? Wij helpen je!

Om te beginnen met de kick-off van het project ‘Afval Scheiden op School’, maar ook met de leukste gastles en onze slimme oplossingen om het afval scheiden in de klas en op school zo leuk en makkelijk mogelijk te maken. Zo maken we van Afval Scheiden in no time een goede gewoonte!   

Malpies scholen

A title

Image Box text

De Bries Educatieprogramma afval en je omgeving
Afval en je omgeving logo
De Bries voor thuis Evelien

A title

Image Box text

Start vandaag met afval scheiden op school

Ben je nog niet overtuigd of wil je meer informatie? Of kan je niet wachten om te gaan starten met Afval Scheiden op School? 

Onze collega, Evelien, geeft graag met enthousiasme haar persoonlijke uitleg over onze aanpak en producten om afvalscheiding op school en in de klas mogelijk te maken! 

Vraag een adviesgesprek aan

Slimme oplossingen

Handicart Pro

 

Streetmaster L

 

Handihoop

 

Stapelbare afvalemmer