Afvalbingo

Slim en leuk, dat is de Afvalbingo! 

Wil jij alle inwoners in jouw gemeente, alle leden van jouw vereniging of sportclub of alle klassen en leerlingen van jouw school in actie laten komen om de omgeving zwerfafvalvrij te krijgen? Goed bezig! En leuk dat je zo ambitieus bent! Maak kennis met de Afvalbingo! 

 

Met de Afvalbingo wint iedereen een schone buurt!  

Bij De Bries vinden we het belangrijk dat het opruimen van zwerfafval vooral leuk moet zijn. Zo motiveren we veel gezinnen, verenigingen, sportclubs, ondernemers, scholen en klassen, buurtverenigingen, vriendengroepen, maar ook individuen om bij elke opschoonactie opnieuw te laten deelnemen en zwerfafval in de buurt op te ruimen.

Om echt zo veel mogelijk mensen (jong en oud) en eigenlijk het liefst iedereen in actie te laten komen tijdens opschoonacties hebben we de Afvalbingo gelanceerd!  De Bries Afvalbingo logo

De Bries Afvalbingo kinderen

A title

Image Box text

Dubbele beloning  

Hoe zorg je ervoor dat zo veel mogelijk inwoners, verenigingen, scholen, ondernemers, vriendengroepen, gezinnen, kortom iedereen in actie komt tijdens opschoonevenementen, zoals de Landelijke Opschoondag of de World Cleanup Day? Simpel! Door ze te belonen! Dat is wat we doen met de Afvalbingo. We krijgen iedereen aan het zwerfafval rapen door ze simpelweg te belonen. Hoe dan? Als eerste: Iedereen wint een schone buurt!  Alle kinderen doen mee met een afvalbingokaart en ontvangen een leuk verantwoord prijsje. En alle groepen maken met de volle afvalzakken met zwerfafval een unieke afvalbingo-code, waardoor zij meespelen en kans maken op waardecheques! 


Let op: Als je eenmaal meedoet aan een opschoonactie gecombineerd met de Afvalbingo, dan wil je niet meer stoppen!  

Spelregels Afvalbingo 

Doet jouw gemeente mee met de Afvalbingo? Dan kan jij ook mee doen! Hoe? Alle ins en outs kan je bekijken in onze spelregels. 

Download spelregels

Wij zijn trots op onze Afvalbingo!  

Dit tof initiatief is afgelopen jaren uitgegroeid tot een icoon tijdens grootschalige opschoonacties. Ontdek waarom 35 gemeenten, duizenden kinderen en volwassen afgelopen jaren voor de Afvalbingo hebben gekozen!  

Mark vrijstaand

A title

Image Box text

Nieuwsgierig geworden?

Binnenkort zijn alle ins en outs over de Afvalbingo in een mooie infographic te vinden. Tot die tijd kun je contact met ons opnemen om meer te weten te komen!

Vraag een adviesgesprek aan

Slimme oplossingen

Handicart Pro

 

Streetmaster L

 

Handihoop

 

Stapelbare afvalemmer