Gastlessen

Mensen laten van alles op straat rondslingeren. Sigarettenfilters, verpakkingen van snoep- en etenswaar, plasticflesjes en tegenwoordig worden ook mondkapjes (ook wel zwerfkapjes genoemd), tissues en wegwerphandschoenen veel op straat, in bosjes, op de stoep en in parken aangetroffen. Terwijl er vaak een paar meter verderop gewoon een afvalbak staat.

Hoe komt het dat mensen afval op straat achterlaten? Weten mensen wel wat zwerfafval is en beseffen ze wel dat ze zelf zwerfafval veroorzaken? Kortom: wil jij antwoorden op deze vragen en wil je zwerfafval aanpakken?  Wij helpen je!  

Sfeerfoto kinderen opruimactie

A title

Image Box text

Gedragsverandering

Het verminderen en voorkomen van zwerfafval is gedragsverandering. En gedragsverandering is een langdurig proces met veel kans op weerstand, maar daardoor juist een mooie uitdaging! Op basis van een goed strategisch fundament met oog voor de psychologische werking van gedrag ontwikkelen we een specifieke aanpak gericht op gedragsverandering. 

Om gedrag te veranderen moet je weten hoe gedrag werkt!
Een groot deel van ons gedrag vindt onbewust plaats. Daarom spelen wij voor het verminderen van zwerfafval in op onbewuste psychologische factoren. 

Activerend & slim 

Bij De Bries zijn we een tikkeltje anders. Wij zorgen voor een frisse wind en onze slimme oplossingen zijn doordacht en strategisch waarmee we inwoners activeren. We doen niet aan hagelschieten maar we maken slimme keuzes. Timing, boodschap, strategie, focus, etc. zijn de vele factoren die van invloed zijn op het succes van de aanpak.  

Waarom De Bries?

Dus jij bent op zoek naar de slimste oplossing om zwerfafval in jouw gemeente, buurt, en/of school aan te pakken? Bekijk onze tips en projecten en ontdek waarom De Bries dé slimste oplossing is voor jouw zwerfafval-vraagstuk!  

Unieke afvalbakken voor basisscholen in ’s Gravenmoer

Slimme oplossingen

Product 1

€ 29,99

streefmaster afvalgrijper de bries

Streetmaster L

€ 29,99

Product 1

€ 29,99

Product 1

€ 29,99

Esther Rat

A title

Image Box text

Wij hebben de oplossing voor jouw uitdaging

Samen strijden we tegen zwerfafval. Laten we erachter komen hoe dit probleem in jouw buurt opgelost kan worden!

Laat je inspireren