Ontdek onze slimme ideeën voor bedrijven

Milieubewust en verantwoord ondernemen begint bij een schoon kantoor. Onze experts zetten in op professioneel en duurzaam afvalmanagement/-beheer. Met onze slimme activiteiten en duurzame producten, helpen we iedereen die zich beweegt in het bedrijf slimmer om te gaan met afval. We willen mensen laten denken in grondstoffen in plaats van in afval. Door bewustwording te creëren, kan uiteindelijk de juiste gedragsverandering tot stand worden gebracht.

Peukenzuil

A title

Image Box text

Prullenbak

A title

Image Box text

Kantoor

A title

Image Box text

Ook op kantoor slim omgaan met afval

Niet alleen bieden we voor alle ruimtes in het bedrijf de beste afvalbakken voor het scheiden van afval. Ook kunnen we door middel van een afvalscan de afvalstromen binnen je bedrijf onderzoeken, en komen we met adviezen om de interne afvalinzameling zo optimaal mogelijk in te richten. Naar wens zetten we een professional in, die zich buigt over het afvalbeheer binnen je bedrijf.

Slimme producten

Met onze slimme producten stimuleren we niet alleen het scheiden van afval op kantoor; ook helpen we zwerfafval tegen te gaan. Zo spelen we in op de wens voor een schoon en representatief bedrijventerrein. Wist je dat we ook desinfectiemiddelen en zuilen aanbieden voor bescherming tegen COVID-19?

Slimme ideeën voor je bedrijf

Neem een kijkje in onze shop! We laten je graag zien welke duurzame en slimme oplossingen allemaal in ons assortiment hebben!

De Bries voor thuis Evelien

A title

Image Box text

Sparren met Evelien?

Slim plan! Neem contact op met Evelien en samen komen we er direct achter wat we voor elkaar kunnen betekenen. Evelien vertelt jou hoe je het verschil kunt maken.

Plan een afspraak

Slimme oplossingen

Vuilniszakken

 

Ventimax

Afvalbak Luna

Stapelbare afvalemmer