Een vreemde en bijzondere situatie… het Coronavirus raakt iedereen. Ook ons bij De Bries en onsburo. Maar we zijn erg blij om te zien dat wij als organisatie goed in staat zijn om onze dienstverlening en service met moderne middelen kunnen blijven bieden aan onze klanten en relaties ook op afstand. Dit geldt ook voor onze producten, deze zijn gewoon leverbaar. 

Wij zijn op alle werkdagen tussen 8.30 – 17.00 uur aanwezig en telefonisch bereikbaar op 040 – 780 25 51. Uiteraard zijn wij ook per mail info@debries.eu te bereiken. 

Daarnaast is onze webshop 24/7 bereikbaar! 

 

Maatregelen De Bries en onsburo

De Bries en onsburo hanteren onderstaande richtlijnen ten aanzien van de Corona problematiek. Het welzijn van onze medewerkers en van onze klanten/relaties is daarbij het uitgangspunt:

  1. We volgen nauwlettend de richtlijnen van het RIVM en passen deze toe.
  2. Werkzaamheden op onze eigen locatie en op locatie bij onze opdrachtgevers:
  • Medewerkers met “milde” verschijnselen van griep, verkoudheid, etc. worden gevraagd om niet naar de werklocatie af te reizen. In overleg wordt bepaald of de werkzaamheden op afstand uitgevoerd kunnen worden.
  • Medewerkers zonder ziekteverschijnselen zullen ook de werkzaamheden op afstand uitvoeren.
  • Er zal dagelijks minimaal één medewerker op onze locatie aanwezig zijn.

We willen benadrukken dat deze maatregelen uit preventie gehanteerd worden. Momenteel kunnen alle diensten en services onverstoord doorgaan. Dit geldt ook voor onze producten. Wij hebben voldoende op voorraad, kunnen bestellingen plaatsen en ook uitleveren.

 

Webshop en bezorgen

De webshop van De Bries is natuurlijk altijd open en hier kan je 24/7 terecht. We doen ons best om de bestelling zo snel mogelijk te bezorgen, maar houd rekening met een langere levertijd dan normaal.

De Coronacrisis leidt tot een ongekende hoeveelheid online bestellingen. Wij en onze bezorgservice werken op dit moment met man en macht aan het zo snel mogelijk versturen en bezorgen van alle bestellingen. Door de RIVM-richtlijnen kunnen er minder pakketten dan normaal bezorgd worden. Hierdoor kunnen er verdere vertragingen ontstaan die wij niet kunnen beïnvloeden. 

Uiteraard bezorgen we de bestelling op een verantwoordelijk wijze. De bezorgers nemen extra maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus te voorkomen. Je ontvangt het pakket daarom mogelijk op een iets andere manier dan je van ons gewend bent.

Heb je vragen dan kan je contact opnemen met de contactpersoon of via het algemene nummer: 040 – 780 25 51

Mochten er nieuwe ontwikkelingen of adviezen van kracht zijn, dan zullen wij u hier verder over informeren.