De Bries en onsburo bundelen expertise samen in een perfecte match!

Team De Bries & onsburo

Eindhoven, 13 augustus 2019

De Bries en onsburo uit Eindhoven maken bekend om per 1 september samen verder te gaan. De nieuwe combinatie gaat verder onder de naam van De Bries. De fusie past uitstekend in de strategie om verder te groeien en een sterke positie te ontwikkelen met een blijvende focus op het circulaire gedachtegoed en het duurzame karakter. Door samen te gaan en de expertises te bundelen ontstaat er een belangrijke positie waardoor De Bries in staat is om de uitdagingen en kansen die de (zwerf)afvalbranche biedt met succes tegemoet te treden. De services en dienstverleningen worden hierdoor vergroot waardoor klanten optimaal geadviseerd worden.

Oorsprong onsburo & De Bries

onsburo bestaat sinds 2013 en is een toonaangevend adviesbureau met innovatieve ideeën en praktische oplossingen op het gemeentelijke beleid. De Bries, opgericht in 2015, is gespecialiseerd in duurzaam afvalbeheer, biedt circulaire oplossingen en levert duurzame en ecologische kwaliteitsproducten.

Dé perfecte match!

Beide bedrijven zijn actief in veel Nederlandse en Belgische gemeenten en werken geregeld samen aan uiteenlopende complexe vraagstukken. De dienstverlening, de klantgedachte en de producten sluiten naadloos aan op elkaar. Dit geldt ook voor de kennis en competenties van de medewerkers. Zo ontwikkelden beide bedrijven zich al in elkaars richting. In 2016 waren beide bedrijven in hetzelfde gebouw gevestigd en in de zomer van 2018 zijn ze samen verhuisd naar een nieuw pand aan de Waldeck Pyrmontstraat 5 in Eindhoven. “De fusie van onsburo en De Bries voelt als een heel natuurlijke en logische stap. Deze twee bedrijven combineren in één bedrijf zal dan ook alleen maar voordeel opleveren. Iedereen zal het voordeel proeven.”, zeggen Rijo van Brunschot, directeur Ons Buro BV en Mark Donders, directeur van De Bries BV.

Deze fusie past goed in de strategie van beide bedrijven. Samen hebben ze de ambitie een sterke nationale speler te worden, gaan ze inzetten om verder te groeien en uit te breiden op Benelux-niveau. De fusie zal dan ook voor medewerkers, klanten, leveranciers en partners geruisloos verlopen.

onsburo zal in de toekomst doorgaan als De Bries. “Aankomende periode zullen de klanten van onsburo geen veranderingen ondervinden. onsburo is een handelsnaam van De Bries en blijft voorlopig actief gebruikt worden.”, zegt Rijo.

Nader informatie:

Ons Buro BV
Rijo van Brunschot, directeur
Tel. +31 6 46 88 23 02
Email: rijo@onsburo.eu
Website: www.onsburo.eu

De Bries BV
Mark Donders, directeur
Tel. +31 6 20 72 15 32
Email: mark@debries.eu
Website: www.debries.eu