De Bries trots als webshoppartner van Nederland Schoon

Nederland schoon producten de bries webshop

Nederland Schoon producten verkrijgbaar bij De Bries

De Bries heeft de webshop ‘Supporter van Schoon’ van Nederland Schoon in licentie overgenomen. Hiermee voegen we opschoonmaterialen, afvalbakken, educatiematerialen, promotiemiddelen en diverse andere producten van Nederland Schoon toe aan het assortiment. We bieden deze producten onder de noemer Nederland Schoon in de webshop van De Bries aan, debrieswebshop.eu.

Door deze licentie is het assortiment van de webshop van De Bries nu nog aantrekkelijker en beschikbaar voor een groter publiek.

Trots op unieke kans

Mark Donders en Rijo van Brunschot, eigenaren van De Bries in Eindhoven:

“De Bries is altijd op zoek naar manieren om bestaande en nieuwe klanten de meest slimme en duurzame oplossingen én producten aan te bieden. Daarom zien wij de licentie overname van Supporter van Schoon binnen de bestaande webshop en werkzaamheden van De Bries als een kans die we simpelweg niet konden laten liggen. Enkele producten hebben we al jaren in ons eigen assortiment en de andere producten van Nederland Schoon sluiten naadloos aan op ons bestaande assortiment, dat we hiermee verrijken. Natuurlijk zijn we super trots op de unieke kans dat Nederland Schoon haar webshopactiviteiten bij ons onderbrengt.”

Ingrid Goethart – directeur a.i. van Nederland Schoon:

“We hebben al jarenlang een prettige samenwerking met De Bries en bundelen nu onze krachten. Naast de vertrouwde producten van Nederland Schoon vind je in de webshop van De Bries nog veel meer artikelen voor een schonere wereld.”

Nederland schoon logo de bries

Over Nederland Schoon

Een Nederland vrij van zwerfafval is belangrijk voor mens, dier en milieu. Nederland Schoon werkt daarom al 30 jaar intensief samen met bedrijven, burgers, maatschappelijke instanties en overheid om zwerfafval aan te pakken en ervoor te zorgen dat een schone omgeving de norm wordt en blijft. 

Door middel van onderzoeken, samenwerkingen, het delen van kennis en het geven van advies, wordt niet alleen meer bewustwording, maar ook gezamenlijk verantwoordelijkheidsgevoel gecreëerd. Een voorbeeld van deze aanpak is Supporter van Schoon, een landelijk initiatief dat mensen verenigt en activeert om zo een grotere vuist tegen zwerfafval te maken. Ga voor meer informatie naar www.nederlandschoon.nl

Over De Bries

Met een indrukwekkend aantal gemeenten en organisaties als klant en met een bereik van honderdduizenden inwoners is De Bries uitgegroeid tot een toonaangevend adviesbureau over afval, grondstoffen, zwerfafval en gedragsverandering in Nederland. 

debries logo

En heeft de ambitie om verder te groeien in België en Duitsland. De Bries droomt van een schonere wereld zonder (zwerf)afval en wil deze ambitie realiseren door bewustwording en gedragsverandering in te zetten in combinatie met slimme producten. De Bries is in 2019 gefuseerd met het toonaangevende adviesbureau onsburo. Ga voor meer informatie naar www.debries.eu.