Een afvalgrijper aanschaffen? Dat doe je zo

We kunnen er niet omheen: zwerfafval. Op straat, in de natuur, afval ligt voor het grijpen. Al dat zwerfafval is slecht voor het milieu, trekt ongedierte aan en maakt het straatbeeld er niet mooier op. Wil jij daar iets aan doen? Dan kan je wel een goede afvalgrijper gebruiken.

Een afvalgrijper aanschaffen doe je zo  
Bij een afvalgrijper knijp je in het handvat waardoor de mond zich sluit zodat je een stuk zwerfafval kunt oppakken en kunt verplaatsen naar een afvalzak. Een groot voordeel is dat je het afval niet met de hand hoeft aan te raken en dat je niet steeds hoeft te bukken. Op deze manier gaat afval verzamelen een stuk vlotter.  

Kies voor een ergonomische afvalgrijper
De afvalgrijpers uit ons assortiment zijn gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen. Bovendien zijn ze licht van gewicht en voorzien van een ergonomisch handvat, zodat ze goed in de hand liggen.  

Wij bieden afvalgrijpers in diverse maten aan voor volwassenen, maar hebben ook speciale grijpers kinderen beschikbaar. Deze kindergrijpers hebben niet alleen een ergonomisch ontwerp, maar zien er ook nog eens leuk uit.  Naast het praktische gebruik dient deze afvalgrijper ook als educatief middel om kinderen bewust te maken van milieukwesties en het belang van het behoud van een schone omgeving. 

Wij leveren ook bijbehorende opschoonproducten als: afvalzakhouders, handschoenen, veiligheidsvesten en afvalzakken.