Gemeentelijk Grondstoffencongres vol kennis en ervaring!

banner de bries grondstoffencongres

Wil jij weer helemaal up-to-date zijn over de laatste afval- en grondstoffen ontwikkelingen? En wil je je laten inspireren? Tijdens het Gemeentelijke Grondstoffencongres delen verschillende gemeentelijke afval- en grondstofexperts hun kennis, ervaring en inspirerende voorbeelden. Zo ben je in no-time weer helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends in de afval- en grondstoffensector. 

Tussen de lezingen (deelsessies) is er gelegenheid om met elkaar tips, tricks en diverse ervaringen te delen. Na afloop van deze dag beschik je over de juiste informatie om met jouw gemeente en het afval- en of grondstoffenbeleid aan de slag te gaan. 

De Bries zal dit jaar ook weer aanwezig zijn
op het Gemeentelijk Grondstoffencongres 

De Bries voor thuis Evelien

Kennismaken & Kennis delen

De experts van De Bries zitten bomvol ideeën, inzichten en ervaring op het gebied van afval & grondstoffen. En deze rijkdom delen zij met heel veel plezier tijdens het Gemeentelijk Grondstoffencongres. Je bent van harte welkom in onze stand.

Onze experts praten je graag bij over de actuele ontwikkelingen en mogelijkheden over afval & grondstoffen en de toevoeging van gedragsbewustwording, en -verandering.

Wil jij ook een schone wereld voor de toekomstige generaties?

Wij helpen jouw gemeente graag bij het realiseren van een afvalvrije wereld. Tot 24 maart!

Praktische informatie

Datum donderdag 24 maart van 8:30 tot 17:00 uur

Locatie Hart van Holland – Berencamperweg 12, 3861 MC Nijkerk