Ontdek onze slimme ideeën voor gemeenten

Een schone gemeente begint bij de inwoners. Met onze slimme adviezen en duurzame producten helpen we overheidsinstanties hun doelstellingen te bereiken. Dit kunnen doelen zijn op het gebied van afval en zwerfafval, maar ook andere maatschappelijke vraagstukken.

Vertaling naar inwoners

We maken de vertaalslag richting inwoners en brengen een transitie van bewustwording naar gedragsverandering tot stand. Onze gedragsdeskundigen onderzoeken wat nodig is om de verbinding te maken met burgers. We komen met een plan en kiezen een speelwijze om op lange termijn gedragsverandering te realiseren. Deze speelwijze kan bijvoorbeeld educatie of communicatie zijn. We adviseren, we ondersteunen, en voeren naar behoefte hands-on mee uit.

Blikvanger

A title

Image Box text

Landelijke opschoondag

A title

Image Box text

Plastic inzamelen

A title

Image Box text

Laat ons een afvalscan maken

Gebrek aan tijd of behoefte aan specialistische kennis? Onze experts denken mee over afvalmanagement en zwerfafval. Door middel van een afvalscan kunnen we de afvalstromen binnen de gemeente onderzoeken, en komen we met adviezen om de inzameling zo optimaal mogelijk in te richten. Naar wens detacheren we een professionele beleidsmedewerker die zich tijdelijk buigt over het afvalbeheer in de gemeente. 

Slimme producten

Ter ondersteuning van onze adviesdiensten, bieden we slimme producten aan om een schone wereld te creëren. Van afvalbakken voor openbare ruimten tot ondergrondse containers, en van blikvangers tot hulpmiddelen voor het opruimen van zwerfafval. Wist je dat we ook desinfectiemiddelen en zuilen aanbieden voor bescherming tegen COVID-19?

Slimme ideeën voor gemeenten

Neem een kijkje in onze shop! We laten je graag (digitaal) zien welke duurzame en slimme oplossingen allemaal in ons assortiment hebben!

Mark vrijstaand

A title

Image Box text

Wij hebben de oplossing voor jouw uitdaging.

Hoe rekenen we af met zwerfafval? Hoe zorgen we ervoor dat mensen gezonder gaan eten? Hoe verhogen we de verkeersveiligheid in de buurt? Hoe leren we kinderen bewust omgaan met afval?

Vraag een adviesgesprek aan

Slimme oplossingen

Handicart Pro

Streetmaster L

 

EcoDutch

 

Blikvanger