We hebben goed nieuws voor iedereen die dit jaar toch in actie wil komen voor een 100% zwerfafvalvrije omgeving! In september zijn er weer opschoonacties waar je aan kan deelnemen!

 

Nieuwe opschoonacties in september
Om een hele goede reden kon dit jaar de Landelijke Opschoondag in maart helaas niet doorgaan. Daarom is deze actie verplaatst naar september. Op vrijdag 18 september tijdens de Keep it Clean Day kunnen scholen en kinderdagverblijven zich inzetten voor een schone omgeving. Een dag erna, op zaterdag 19 september, krijgen alle verenigingen, sportclubs en inwoners ook de kans om in actie te komen tijdens de internationale World Cleanup Day!

 

 

Keep it Clean Day & World Cleanup Day
In de week voorafgaand aan, en tijdens de Keep it Clean Day en World Cleanup Day op 18 en 19 september maken deelnemers een gebaar naar een schone leefomgeving. Iedereen zet zich samen in tegen zwerfafval in de buurt van hun huis, onderneming, clubhuis of school. Opschoonmaterialen worden verzorgd door de gemeente. Doe jij ook mee?

 

Wil je samen het verschil maken?
Wij roepen iedereen op om in actie te komen voor een zwerfafvalvrije omgeving! Vanwege het Coronavirus moeten we natuurlijk alert blijven en de aangepaste RIVM-richtlijnen in acht nemen. Maar dat maakt niet uit. Want we kunnen prima met 1,5 meter afstand van elkaar de stoep, de buurt, het buitengebied, het park, het winkelcentrum of de schoolomgeving opruimen. Wil jij samen of alleen ook in actie komen, meld je dan snel aan bij jouw gemeente of klik hier.

 

Opschoonmaterialen nodig?
Wij hebben een groot assortiment van ergonomische opschoonlmaterialen, een hele nieuwe benadering van het inzamelen van zwerfafval. De afvalgrijpers pakken moeiteloos de kleinste stukjes zwerfafval op, de zakhouders zijn licht in gewicht en prettig om vast te houden. Wanneer er langere tijd of met een groep gelopen wordt, kijk dan zeker ook naar onze lichtgewicht zwerfafvalkarren. Neem een kijkje in onze webshop.