Lonneke

Accountmanager
lonneke@debries.eu
06-21168022

BIO

Waar ik heel veel plezier uit haal is direct klantencontact en persoonlijk contact. Gelukkig kan dat nog steeds want relatiebeheer is voor mij het leukste wat er bestaat. Die ruim 20 jaar ervaring heb ik opgedaan in de automotive branche en de kappersbranche. Wie mij leert kennen zal mij zien als een no nonsense type en kenmerkend als recht door zee. Ik besteed veel aandacht aan de behoefte bepaling van mijn relatie waarbij ik het zakelijk belang niet uit het oog verlies. Iedere dag zorg ik voor afwisseling in mijn werk- en privéleven en dat maakt mijn levensstijl een feestje.

Ik ben helemaal in mijn element wanneer ik een dag in mijn “solistische rol” klantenbezoeken heb afgelegd en einde werkdag de elektrische wagen weer aan de laadpaal zet. Daarentegen kom ik zeker tot mijn recht wanneer wij met het team van De Bries aan het brainstrormen zijn over de slimme ideeën voor een schonere wereld. Dat vind ik leuk. Deze branche is interessant, heeft verdieping en daar was ik naar op zoek.

Mijn onderscheidend vermogen zit in het feit dat ik sta waarvoor ik ga. Aanpakken en schouders eronder, dat is mijn motto!

WEETJES

  • Courgettepasta is geen pasta
  • Geniet van een goed glas wijn samen met mijn vader
  • Vrijdagmiddag borrel op kantoor vind ik supergezellig