Mooie publicatie: De Bries, de frisse wind door afvalland

De bries service dienst

De Bries helpt u met uw afval

Hulp nodig in het kader van afval, afvalscheiding en omtrent de aanpak van zwerfafval? De Bries helpt gemeenten en overheden hiermee. Ze zijn uniek in hun soort omdat ze een combinatie aanbieden van enerzijds advies en consultancy en anderzijds het leveren van producten. Hiernaast bieden ze ook een educatieprogramma aan waarbij ze lessen verzorgen op school met betrekking tot afval scheiden en zwerfafval.

De Bries, de frisse wind door afvalland

De Bries helpt u met het opstellen van een beleid, geeft advies en ondersteunt u bij de uitvoering van uw projecten. Om het u nog makkelijker te maken leveren ze de producten die u nodig heeft. Denk hierbij aan afvalbakken voor zowel binnen als buiten om afval te scheiden, afvalknijpers om zwerfvuil op te rapen, afvalzakken, afvalkarretjes. Deze producten kan u makkelijk via de webshop of bij de accountmanager bestellen. Ze bieden u alles aan zodat u de binnen en buitenruimte zo proper mogelijk kan houden en het afval netjes kan scheiden.

Bezoek De Bries op Open Spaces

De Bries levert in de benelux. Ze komen naar Open Spaces om hun markt uit te breiden naar België. Iedereen is welkom om kennis te maken en een praatje te maken. U kan er ook al de producten bekijken die ze aanbieden om afval te scheiden. Van de kleine inzamelmiddelen voor afvalinzamelaars en gemeentes tot producten om afval in de buitenruimte te verzamelen en te scheiden.

Bron: Open Spaces