Afval vermijden en een propere omgeving

De Bries heeft slimme oplossingen voor een schone wereld. Of u nu afval wilt vermijden of beter wil laten sorteren. Of wilt u als gemeente werken aan een zwerfvuilvrije omgeving? De Bries heeft mooie oplossingen en een ruim aanbod.

Bent u er klaar voor? 

Wilt u het verschil maken en heeft u ondersteuning nodig? 

Wij helpen u graag bij uw ambities.

Wat kan De Bries voor u betekenen

Wilt u afval vermijden en beter laten sorteren?

Droomt u net zoals ons ook van een wereld zonder afval en zwerfvuil? Het is beter voor het milieu, onze mooie planeet, voor de portemonnee en natuurlijk ook voor onze kinderen. Wilt u het verschil maken? Dan is bewustwording, afvalpreventie en het verminderen van (restf)afval erg belangrijk. Onze experts kunnen u adviseren en ondersteunen in het stimuleren van betere bronsortering en het vermijden van afval. Daarbij hebben wij een mooi assortiment met duurzame producten om uw ambities waar te maken.

 

Slimme & doeltreffende oplossingen om zwerfvuil en sluikstorten aan te pakken

Wilt u als gemeente zwerfvuil met een doordachte strategie aanpakken? Of bent u op zoek naar opruimmaterialen om zwerfvuilvrijwilligers en opruimacties te ondersteunen? De Bries heeft hiervoor jarenlange ervaring in huis en duurzame zwerfvuil opruimaterialen zoals: grijpstokken, afvalzakhouders, afvalzakken, handschoenen, fluovesten in het assortiment. 

Maak samen met ons het verschil

U wilt het afval- en materialenbeleid optimaliseren? Dan zijn de onderwerpen: afvalpreventie, hergebruik, inzameling en recycling erg belangrijk. En wilt u ook zwerfvuil en sluikstorten aanpakken? Goed bezig!

Wij gaan graag deze uitdaging met u aan.

checklist de bries
afval sorteren de bries

 

Voordelen samenwerking De Bries

  • Ruime ervaring in het optimaliseren van afval- en materiaal beleid
  • Ruime ervaring in het aanpakken van zwerfvuil en sluikstorten binnen gemeenten
  • Team van experts 
  • Uitgebreid assortiment met slimme middelen om inwoners te stimuleren om bronsortering te verbeteren
  • Ruim aanbod met praktische opruimmaterialen voor jong en oud

Bent u geïnteresseerd?

Onze experts inspireren en ondersteunen u graag. Ontdek zelf waarom De Bries de slimte oplossing is voor uw ambitie en vraag vrijblijvend meer informatie aan:

 

Vraag informatie aan

Afval sorteren

Bekijk hieronder een selectie van onze slimme oplossingen

Ecoplus de bries afvalemmers

Zwerfvuil opruimmaterialen

Zwerfafval set volwassenen
Naar de webshop
debries logo

A title

Image Box text

Over De Bries

Bij De Bries dromen van een schone wereld en zetten we alles in het werk om de aarde ook a happy place te laten zijn voor volgende generaties.

De ideale wereld voor De Bries is een wereld zonder afval. Onze adviezen in combinatie met de juiste producten, maken de aarde een stukje schoner. We zien kansen in afvalstromen en denken mee over manieren om de ecologische voetafdruk te verkleinen. Dat uit zich in slimme ideeën en duurzame, mensgerichte oplossingen.

De Bries Mark

Mark Donders

Heeft u nog vragen of hulp nodig? 

Mark helpt u graag. 

+31620721532 mark@debries.eu