Opschoonacties

De Landelijke Opschoondag in maart en de World Cleanup Day in september zijn de twee grootste opschoonacties die we in Nederland kennen. Tijdens deze dagen gaan scholen, verenigingen en individuele inwoners aan de slag om in hun eigen buurt zwerfafval op te ruimen.

Ga je aan de slag tijdens een opschoonactie? Dan kan het zijn dat je hierbij wordt ondersteund door jouw gemeente! De Bries ondersteunt, in samenwerking met verschillende gemeenten, met de organisatie, het leveren van materialen en het afvoeren van het opgeruimde zwerfafval. Zo maken we het iedereen een stukje gemakkelijker om aan de slag te gaan.   

Daarnaast is een opschoonactie niet alleen super nuttig, het is ook nog eens enorm gezellig! Doordat verschillende inwoners tijdens een opschoonactie samen zwerfafval gaan rapen zorgt dit voor meer saamhorigheid in de buurt.  

Of je nu alleen, met de buurvrouw, het voetbalteam, de buurtvereniging of klasgenoot zwerfafval gaat opruimen, dat maakt niet uit! Door tijdens een opschoonactie jouw buurt op te ruimen werk je hoe dan ook aan een schone omgeving en dat heeft een positief effect op de buurt. Alle kleine beetjes helpen! 

 

Jorn streetmaster

A title

Image Box text

Mark vrijstaand

A title

Image Box text

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ook op andere momenten in het jaar ondersteunt De Bries bij opschoonacties. 

Vraag een adviesgesprek aan

Slimme oplossingen

Handicart Pro

 

Streetmaster L

 

Handihoop

 

Stapelbare afvalemmer