Project coördinatie & management 

Je wil zwerfafval verminderen of zelfs voorkomen, restafval verminderen of afval beter scheiden? Wij kunnen helpen om deze doelstellingen te bereiken en je ambities waar te maken.

Met onze slimme combinatie van onze professionals, kennis, ervaringen en duurzame middelen helpen wij graag, uiteraard met een sterke focus op resultaat! 

Helpende handjes 

Wij ontwikkelen projecten die gemeenten helpen om (zwerf)afval te reduceren en betrekken stakeholders en inwoners om het gewenste doel te behalen. Dat vraagt wederom om bewustwording en gedragsverandering.  

De bries advies dienst

A title

Image Box text

De projecten worden door ons team van professionals, die aan diverse projecten werken, gerealiseerd. Natuurlijk vraagt dat om een heldere en slimme aanpak.  

Hoe werken wij samen met onze relaties? 

Wij kijken naar mogelijkheden en zijn graag flexibel. Voor elke relatie vinden wij een ideale vorm om optimaal samen te werken. We zijn een bureau met heldere afspraken en speken duidelijke taal.  

  • Consultancy
    Heb je niet direct een project, maar wel behoefte aan advies? Wij zijn altijd in te schakelen om te helpen bij het maken van de juiste keuzes. Op basis van consultancy kan je geholpen worden door onze experts.
  • Projectbasis
    Op basis van de vraag, behoefte of project bepalen we een passend budget. Hierdoor kunnen we met elkaar aan de slag gaan vanuit wederzijds belang.
  • Uurtarief
    Voor onze diensten hanteren wij een uurtarief. Wij houden onze uren netjes tot in detail bij. Zo weten onze relaties precies wat we gedaan hebben. 

 

Nieuwsgierig geworden?

Wil jij direct met ons aan de slag gaan en (zwerf)afval verminderen? Dan komen wij graag met je in contact!

Aan de slag!

Slimme oplossingen

Handicart Pro

 

Streetmaster L

 

Handihoop

 

Stapelbare afvalemmer