Snoeproutes

Je herkent ze vast direct, snoeproutes! Het zijn routes van school naar de supermarkt, McDonalds, friettent of snackbar, die vol met (verpakkings)afval liggen. Energieblikjes, bekers, ijsbakjes, papiertjes, servetjes, noem het maar op. Het is slecht voor de dieren en natuur. Er zijn zelfs dieren die het afval aan zien voor eten en zij krijgen hierdoor stukjes plastic binnen.  

Maar gelukkig is er iets aan te doen! Wil je weten hoe je zwerfafval op snoeproutes kunt verminderen of zelf kan voorkomen? Dan ben je bij De Bries aan het perfecte adres!  

Onze snoeproute-aanpak/-model is essentieel voor het verminderen van zwerfafval op snoeproutes. De focus van het proces ligt op bewustwording en gedragsverandering. Het gedrag van de leerlingen, studenten en jongeren moet positief beïnvloed en veranderd worden. Met onze gedragsdeskundigen hebben wij een unieke snoeproute-aanpak ontwikkeld.  

Wij zijn trots op onze snoeproute aanpak en oplossingen!

Onze snoeproute-aanpak met interventies is afgelopen jaren erg succesvol geweest. Ontdek waarom  30 gemeenten de afgelopen jaren voor onze snoeproute-aanpak hebben gekozen!  

Blikvanger snoeproute halderberge

A title

Image Box text

Mark vrijstaand

A title

Image Box text

Wil jij graag samen met ons snoeproutes aanpakken?

Onze specialisten vertellen je graag alle ins en outs.

Vraag een adviesgesprek aan

Slimme oplossingen

Handicart Pro

 

Streetmaster L

 

Handihoop

 

Stapelbare afvalemmer