Thema’s & projecten

Welkom in de schone wereld van De Bries.  Wij geloven dat gedragsverandering hét middel is voor  het oplossen  van maatschappelijke  uitdagingen.  Ontdek hier de thema’s en projecten van De Bries. Of wij veel kennis en ervaring in huis hebben? Wij denken van wel 🙂 

Bekijk onze frisse ideeën en praktische adviezen die resulteren in slimme en duurzame oplossingen:

Afval & Grondstoffen

Inrichting milieustraten/grondstofcentra’s, afval & Corona, afvalcommunicatie campagnes en uitvoering naar inwoners, toekomstscenario’s gemeentelijke afvalinzameling, detachering beleidsmedewerkers afval en milieu, handhaving, GFT+e oplossingen, afvalscans, intern afvalmanagement, etc. 

Zwerfafval

Bijplaatsingen en dumpingen, participatie, snoeproutes, opschoonacties, ZAP-vrijwilligers programma, competities en spelelementen, Afvalbingo, hotspot aanpak, fastfood hotspots, burgerinitiatieven, schouwingen, onderzoek, meten & monitoren, educatieprogramma basisonderwijs met gastdocenten, educatieprogramma en projectweken voortgezet onderwijs, Zwerfafvalvergoeding NEDVANG en Nederland Schoon, (seizoen toenemende) afval in recreatiegebieden, etc.

Projectmanagement en -beheersing

Stop roken op school, luierrecycling, milieuvriendelijke en duurzame producten en materialen, stop pesten, etc. 

Opschoonactie zwerfafval

A title

Image Box text

De Bries communicatie blikvanger

A title

Image Box text

de bries projecten

A title

Image Box text

Ook op kantoor slim omgaan met afval

Niet alleen bieden we voor alle ruimtes in het bedrijf de beste afvalbakken voor het scheiden van afval. Ook kunnen we door middel van een afvalscan de afvalstromen binnen je bedrijf onderzoeken, en komen we met adviezen om de interne afvalinzameling zo optimaal mogelijk in te richten. Naar wens zetten we een professional in, die zich buigt over het afvalbeheer binnen je bedrijf.

Slimme producten

Met onze slimme producten stimuleren we niet alleen het scheiden van afval op kantoor; ook helpen we zwerfafval tegen te gaan. Zo spelen we in op de wens voor een schoon en representatief bedrijventerrein. Wist je dat we ook desinfectiemiddelen en zuilen aanbieden voor bescherming tegen COVID-19?

Mark vrijstaand

A title

Image Box text

Wij hebben de oplossing voor jouw uitdaging

Erachter komen welke thema’s en projecten voor jou van belang kunnen zijn?

Laten we kennismaken

Slimme oplossingen

Veiligheidsvest

 

Streetmaster L

 

Blikvanger

 

Kroonring