Zwerfafval verminderen

de bries landelijke opschoondag 2022

Minder zwerfafval. Zo doe je dat.

Zwerfafval, wie irriteert zich er nou niet aan? Iedereen kent wel plekken waar rondslingerend afval achterblijft. Gelukkig zien we steeds meer mensen op eigen initiatief zwerfafval opruimen. Benieuwd hoe jij zwerfafval kan verminderen? Met onze slimme opschoonmaterialen bieden we meer gemak en veiligheid om hygiënisch zwerfafval op te ruimen.

Opschoonmaterialen waarmee zwerfafval opruimen nóg een leukere bezigheid wordt

De handige en gebruiksvriendelijke opschoonmaterialen zijn van topkwaliteit én super gebruiksvriendelijk! Neem bijvoorbeeld de afvalgrijper, verkrijgbaar in verschillende lengtes en mondstukken. We hebben zelfs een afvalgrijper met een superzacht gelhandvat. Maar ook een afvalzakhouder waarin je een afvalzak kan bevestigen, waardoor het weggooien van zwerfafval super makkelijk is. Ook aan opvallende en passende afvalzakken, reflecterende veilgheidvesten en handschoenen hebben wij gedacht.
De opschoonmaterialen zorgen ervoor dat iedereen: zelfs kinderen, ouderen of mensen met 2 linkerhanden ;-), moeiteloos zwerfafval op kunnen ruimen. Met onze opschoonmaterialen helpen we iedereen om het opruimen van zwerfafval nog makkelijker te maken. Een leuke bijkomstigheid van deze slimme oplossingen is dat ze duurzaam zijn en weinig ruimte innemen.

Zwerfafval opruimsets

Schoenen aan, opschoonmaterialen klaar: zwerfafval opruimen maar! De Bries staat voor slim, duurzaamheid en kwaliteit. En daarom geven we jou voordeel. Bekijk onze complete sets voor een zwerfafvalvrije buurt.

Landelijke Opschoondag 2022 de bries

Tijdelijk gratis producten tijdens de Landelijke Opschoondag Deals

Wil jij zwerfafval opruimen en ben je nog op zoek naar handige en veilige hulpmiddelen? Wij bieden nu tijdelijk gratis producten aan mij geselecteerde voordeelsets. Kortom: dubbel voordeel!

Neem een kijkje in onze shop en bestel vandaag!

Bekijk Deals Zwerfafval oplossingen

Landelijke Opschoondag deals

Onze opschoonmaterialen ter inspiratie voor jou

Zwerfafval set kind

Bekijk voordeelset

Zwerfafval set team

Bekijk voordeelset

Zwerfafval set volwassenen

Bekijk voordeelset 

Zwerfafval set comfort

Bekijk voordeelset